Home » , » Teknoloji'nin Yeni Katmanı - Technosfer

Teknoloji'nin Yeni Katmanı - Technosfer

Yazarımız : Unknown Tarih : 26 Ağustos 2015 Çarşamba

Teknoloji dünyasında ne kadar bilgi sahibisiniz? 
Akıllı telefon alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? Ya da bir bilgisayar alırken? Hayatınızın her saniyesi yanınızda olan cihazları alırken dikkat etmeniz gerekenler hakkında bilginiz yoksa bu yazımızın sonunda bu bilgileri en doğrusunu nasıl öğrenebileceğinizi Technosfer.com sitesi üzerinden öğrenebileceksiniz. 
Günlük olarak girilen sayısız teknoloji haberi, video ve fotoğraf galerisinin yanında günlük hayatınızı kolaylaştıracak kısa bilgiler vererek sizlerin bu bilişim sektörün de söz sahibi olmanız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 
Türkiye’de herkesten önce yapmış olduğumuz incelemeler ve detaylı ürün testleri ile sizlere ürün ve yazılım tercihi yaparken daha önceden bir fikir sahibi olmanızı sağlıyoruz. İlkelerimiz doğrultusunda her zaman sizler için çalışıyoruz. 

  • Tarafsız Habercilik: Sitemizde yayınlanan haberlere konu olan olaylara veya haberlerde adı geçen kişilere tam bir tarafsızlık içinde yaklaşmaktayız. Biz haberi okura ulaştıran "aracı" olarak, hiç bir haberin anlamını değiştirmemeyi ve hiç bir haberi manipüle etmemeyi ilke edinmiş bulunuyoruz.
  • Mimiksiz Habercilik: Okurlarımıza sunduğumuz haberlerin içeriğinin "iyi haber / kötü haber", "müjdeli haber / kara haber" olması ile ilgilenmiyoruz. Haberi sunarken, okura "şimdi sevinmelisin" veya "şimdi üzülmesin" havası ile sunmuyor; yalnızca gerçeği, yalnızca olanları, aktarıyoruz. Bir haberin okurda ne tür duygular uyandıracağı okurun karar vereceği bir konudur.
  • Açıklık: Herhangi bir gerçeğin ve herhangi bir olayın kenara itilmemesi, bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde minik puntolarla bir kenara atılarak gözden saklanmaması gerektiğini savunuyoruz. Her ne olduysa ve her ne olay haber niteliği taşıyorsa bizim konumuzdur ve okurun bunu bilmeye öğrenmeye hakkı vardır. Hiç bir haberi saklamayacağız, küçültmeyeceğiz, gözden kaçırmayacağız.

Teknoloji haberleriAkıllı telefon incelemeleriNotebook incelemeleriAndroidiOS ve Windows Phone uygulama incelemelerimiz ile sizlerden aldığımız gücümüze güç katıyoruz. Technosfer.com’u takip etmeyi unutmayın. 

0 yorum:

Yorum Gönder